Anmälan till KickOff

HCIF - Teamwork

HCIF – Teamwork under KickOff CheerCamp 2015

Anmälningar till KickOff CheerCamp har börjat komma in och det finns plats för ca 10 tonåringar till.
Under torsdagen och fredagen den 30-31 juli kommer tonåringar att träna på akrobatik och gymnastik samt dansa olika dansstilar och allt detta till musik i relativt högt tempo.

Förutom att detta är två annorlunda dagar på sommarlovet som ger er en rad med nya upplevelser. De som fastnar för sporten är välkommna att deltag i HCIF´s jr/sr tävlingslag säsong 2016. Det innebär två träningar i veckan och ett cheercamp innan cheerleader DM som brukar vara i februari-april månad. SpringCamp ligger sista helgen på jullovet och det är det tillfället laget har att träna på fullstor tävlingsyta. SpringCamp är obligatoriskt för alla i laget.

Anmälan 6 Frågor: lillan@hedemoracheerleaders.se  eller KickOff@hedemoracheerleaders.se
Kostnad: 100:- som betalas vid registrering första dagen.
Ålder: Tonåring (13-19år)
Kön: Alla
Datum: 30-31 juli
Tider: 10-17 båda dagarna
Mat: Ta med lunch och frukt till två pauser.

Tränare: Lillan Fotolillan Magnusson
Hon har varit aktiv tränare sedan 1994 inom idrotten och kan lägga till ett Cheerleader VM i Manchester till sin meritlista där hon var landslagstränare för Storbritanniens mixade seniorslag. Förutom det har hon varit ansvarig för cheerleaders på både Ishockey VM (Norge) och Skid-VM (Sverige).
Lillans syn på cheerleading är att det är en idrotts där alla kan finna sin roll och behövs för att ett lag ska bli starkt och nå framgång. Det är en idrott där alla utövare måste ta sin plats som stjärna i gruppen samtidigt som ett ömsesidigt förtroende och tillit måste finnas mellan alla cheerleader för att laget ska fungera.

”En perfekt individuell idrott i grupp”