Styrelsemöte den 22 aug 2017

Sommaren är över och styrelsen har träffats igen efter ledigheten.

Under sommaren har Wilma och Alexander gått Svenska Cheerleadingförbundets Ledarutbildning och Tränarutbildning.
Wilma kommer under hösten att vara tränare för CheerBasic Rosa (nybörjare)  tillsammans med Maja som har hand om CheerBasic Grön (erfarenhet). Alexander kommer att hjälpa Lillan med CheerTävlings grupperna.

HCIF har köpt in en musikspelare som räcker till att ljuda upp Gussarvet idrottshall vilket har mötts av jubel av utövarna.

Under mötet beslutades det att Kattis kommer att ta hand om NewBody framöver och första försäljningen börjar i september. Lillan kommer att ha hand om Terry & Friends försäljningen som kommer att börja i oktober. Elin kommer att ha hand om Resturangchansen som börjar omgående. Utöver detta fortsätter HCIF med Panta Mera, sälja Fryspåsar och Grillkol/Grillbriketter.

HCIF kommer att ordna med Swish för att underlätta inbetalningar till föreningen.

Under hösten är två lägerdagar för alla medlemmar i föreningen inplanerat. Den första är CheerCamp den 14 oktober i Gussarvet och den andra är Hopp & Studs på Snowcamp (Fredriksberg) i slutat av november.

SpringCamp för CheerTävling kommer att läggas en vecka senare, dvs v2 för att möjliggöra att ALLA tävlingsaktiva kan medverka.

JAMfest 2018 planeras till ett tre dagas äventyr med två övernattningar.

Carina kommer att se över hur mycket det kostar att trycka föreningskläder. Det innebär att HCIF kommer att förändra sitt samarbete med Spreadshirt.

// Lillan Magnusson
Ordf.