Snart börjar träningarna…

Cheerleader träningarna börjar närma sig och det är en rad beslut som måste tas om HUR vi kan börja träna igen. Detta för att cheerleading räknas som kroppsnära och det leder till större risker för smittspridning…

HCIF kommer att bedriva all verksamhet i kursform (7 veckor i taget). Det kommer att bli CheerBasic upplägg på all verksamhet, oavsett svårighetsnivå. Det kommer att kosta 175 kronor per kurs oavsett ålder.

Nytt för hösten blir att vi väljer att köra stunt i kursform.
Trots att vi är kroppsnära idrott kan vi utöva stunt OM det är fasta grupper/par. Det innebär att man tränar med samma deltagare hela kursen. Genom detta är de öppna STUNT träningen pausad tills vidare.

All tävlings verksamhet är fortfarande pausat till vidare. Detta för att Svenska Cheerleaderförbundet i dagsläget inte kan säga bestämt att det kommer att bli någon tävling 2021. De följer utvecklingen av Covid-19 och rådande riktlinjer. De som är intresserad tävling är välkomna att träna med CheerBasic Silver tills vidare och utöka den kursen med öppen gymnastik träning.

Då HCIF har tappat tränare under tiden vi har pausat träningen så är det fortfarande inte helt klart om vi kan starta upp alla färger inom CheerBasic. Vi planerar fortfarande för att ha verksamhet i all fyra färger, men blir det inte så kommer vi fortast möjligt att uppdatera sidan så att ni ser vilka grupper som börjar i augusti.

I kalendern kan ni se en kurs i taget, men föreningen planerar långsiktigt.

Ta hand om er så ses efter skolstart.
// Lillan & tränaren