Pausar all träning

HCIF´s styrelse har beslutat att pausa all träningsverksamhet några veckor. Efter påskhelgen planerar vi att börja all grupper. Det betyder att årets sommarfest kommer att bli söndagen den 31 maj.

Beslutet att pausa all träng är det som styrelsen i HCIF anser vara mest riktigt med tanke på utvecklingen den senaste veckan av covid-19. För en vecka sedan fördes det samtal inom styrelsen om hur vida HCIF skulle agerar. Det som då kom fram var att om/när det blir bekräftade fall i region Dalarna så skulle ämnet tas upp på nytt. Idag kom den dagen.

Träningsansvarig Lillan Persson och styrseln ansåg att HCIF pausa all träningsverksamhet fram till efter påskhelgen. Det innebär 5 veckor vila för våra deltagare. Föreningens förhoppning är att covid-19 spridningen ska ha vänt och vi kan erbjuda säker träningsmiljö både för aktiva, tränare och föräldrar som vistas i hallen under träning.

Detta innebär att alla CheerBasic kurser kommer att pausas och helt enkelt börjas på nytt v.16 och avslutas på sommarfesten den 31 maj.
CheerTävling tar emot nya utövar under vecka 16.

Ingen träning för HCIF den 5 nov 2015
Hedemora Cheerleader IF pausar all träningsverksamhet till vecka 16 2020