Vi tycker på playknappen

Torsdag den 27 augusti startat CheerBasic Grön och Silver sin första kurs för hösten 2020. På följande söndag har utövarna i Silver gruppen möjlighet att träna på Öppen gymnastikträning.

Att vi enbart startar dessa två grupper beror på att vi har förlorat tränare under våren. Med tanke på att HCIF aktivt verkar för att hjälpa till att minska smittspridning så kommer våra tränare att enbart vara aktiv med ett mindre antal utövare. Med andra ord minska antal kontaktytor för ev smittspridning.

Lillan och Jessica är tränare för CB Grön och Silver samt den öppna gymnastikträningen som är riktad till utövare inom Silver. Det gör att dessa tränare har ett begränsat anta utövare de kommer att träffa per vecka. Utöver denna begränsning så måste alla som kommer in i byggnaden tvätta händerna det första de gör. Vi kommer inte att tillåta någon form av åskådare i byggnaden under hösten och vi funderar på hur vi ska kunna gör höstfesten till en söker tillställning.

Vi följer FHM riktlinjer och hoppas att alla våra utövare och deras familjer tar sitt personliga ansvar och gör det samma. Med tanke på att vi enbart har två aktiva tränare i föreningen är vi verkligen sköra. Blir en av dem sjuka så kommer ingen träning att kunna genomföras.

Det har varit en lång paus… och det ska bli riktigt kul att få börja träna cheerleading igen. Både jag och Jessica ser fram emot detta.
// Lillan