Nu börjar öppen STUNT träning

Då det under en lägre tid i föreningen har efterfrågats med tid till stunt från utöver på olika nivåer och tränare, så har de tränare som är utbildande inom SCF under flertal tillfällen samtalat om möjligheter att tillmötesgå denna efterfrågan.

Dessa möten och samtal har resulterat i en öppen STUNT träning för de som aktiva i CheerbSic Silver, Level1 och Gymnastik L2-3 två gånger i veckan. Varje pass kommer att innehålla 1-2 stunttekniker med fokus på att finslipa tekniken och ge större muskulär medvetenhet i de olika teknikerna. Passen kommer även att utformas för både grupp och partnerstunt tekniker.

Det kommer att vara olika tränare på passen vilket gör att även tränarna kommer att få lära sig av varande hur man kan lära ut stunt teknikerna. Alla tekniker kommer att utgå ifrån Level1 och avancera som mest till den nivå som passets tränare är utbildad för.

Kort sagt kommer öppen STUNT träning att vara flexibel och det finns stora utrymmen för utövarna att ge önskemål om olika tekniker för de kommande passen.

Här kan ni läsa mer om öppen STUNT träning